Bewust ademen wordt met de dag populairder. De ademcoaches en ademcirkels schieten als paddenstoelen uit de grond. Mijn hart wordt hier heel blij van!! Iedereen zou in mijn ogen de kracht van de adem moeten leren ontdekken!🙌
Het aanbod is divers, veel ademcoaches bieden, net zoals ik inmiddels, 1-op-1 sessies aan, maar ook ademen in cirkels.
Wanneer kies je waarvoor?
Soms kan je een sterk gevoel hebben de ademreis alleen te willen maken, luister naar dat gevoel. Zeker als je voor de 1e keer een ademsessie ervaart is het heel fijn als je volledig bij je eigen proces kunt blijven.
Vraag jezelf ook af in welke fase van je leven je zit. Zit je bijvoorbeeld midden in een heftig helingsproces of een pittige burn-out, dan is persoonlijke begeleiding wellicht fijner om je volledig veilig te kunnen voelen om door (emotionele) processen heen te gaan, heb je de extra aandacht juist nodig.
Wat is je doel?
Heb je een duidelijke hulpvraag? Weet je dat je (oud) trauma met je meedraagt, dan is het wellicht fijner met een intentie te werken en wil je dat eerst samen bespreken. Dan is het persoonlijke contact juist fijn.
Wil je gewoon komen ervaren wat de adem met je kan doen en vind je het fijn de ervaring te delen, dan is een cirkel echt heel fijn! Ik ben altijd weer verwonderd hoe de energie mensen samen brengt en hoe de groep door elkaar gedragen kan worden.
Als je voor een cirkel kiest, voel dan altijd goed waar en naar wie je toe wilt, hoe is de setting, voelt het goed, voelt het vertrouwd? Zijn er voldoende begeleiders?
Heb je hier nog vragen over, neem rustig contact met me op.
N.B. Zorg er altijd voor dat je de contra-indicaties checkt (check onder Ademwerk bij Informatie).
~Linda🌸