“Sacred cacao is een hartopener. Blauwe Lotus ontspant en staat voor spirituele groei”

Al eeuwenlang wordt Cacao traditioneel gebruikt. Cacao wordt ook wel “het medicijn van het hart” genoemd. De effecten van Cacao zorgen voor een gevoel van liefde, dankbaarheid, creativiteit en expansie in het hartgebied.

Je kunt bij een verbonden ademsessie kiezen voor het drinken van ceremoniële cacao.

De cacao die ik voor de sessie bereid is de Alta Verapaz, 100% cacao uit Guatemala. Deze cacao wordt met de hand geselecteerd en op traditionele wijze bereid met kennis die al generaties lang door de Maya’s wordt doorgegeven, bedoeld voor cacaodranken van hoge kwaliteit.

Voordat we de sessie ingaan maken we contact met het plantmedicijn en drinken we het met de intentie die jij voor deze sessie hebt voorgenomen.

De pure cacao is een hartopener en het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Je Zelfliefde wordt aangesproken en je bewustwording wordt vergroot.

Aangezien de cacao rijk is aan antioxidanten die de bloedvaten openen, wordt tijdens het ademen de zuurstof gemakkelijker door het lichaam verspreid. De hersenen en het hart kunnen zelfs tot 40% meer aan zuurstof ontvangen. De mineralen helpen de spieren te ontspannen en geeft een gevoel van liefde en dankbaarheid. Ademen met cacao verdiept het effect van de verbonden ademhaling en tegelijkertijd helpt de adem het effect van de cacao te vergroten. Cacao is veilig en geeft geen hallucinogene werking.

 

Blauwe Lotus

Op verzoek combineer ik de Cacao met Blauwe Lotus tinctuur, wat je helpt met de reis naar het onderbewustzijn. De heilige Blauwe Lotus is een waterlelie en werd o.a. in de Egyptische cultuur traditioneel gebruikt vanwege de milde, kalmerende en euforische eigenschappen. Het helpt je met ontspanning, staat voor spirituele groei en helpt je meer open te staan voor inzichten en een diepere verbinding met je hogere zelf.

De combinatie van deze prachtige plantmedicijnen brengt je terug naar de staat van voelen en observeren. In de verbonden adem waar we na het drinken ingaan, kunnen emoties loskomen en verzacht worden zodat je levensenergie weer kan stromen.

Voor verdere informatie over de ademsessie, lees de pagina Verbonden Ademsessie.

 

 

Verbonden ademsessie met Cacao en/of Blauwe Lotus

Kosten: 120 euro (Cacao of Blauwe Lotus)

Kosten: 130 euro (combinatie Cacao en Blauwe Lotus)

Duur: ongeveer 2,5 á 3 uur

Draag niet knellende kleding, eet ongeveer tot 2 uur voor de sessie niets, deze dag geen magnesium supplement innemen, nuttig geen alcohol de avond vóór de sessie en de dag zelf.

Je kunt ook kiezen voor de Womb Healing Ademsessie of Innerlijk Kind Ademsessie met cacao

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”