“Omdat het naar mijn mening niet eerder in de tijd zó belangrijk was om je te verbinden met je vrouwelijke energie kan ik jou, als je hierbij een Ja voelt, een fijne Womb Healing Ademsessie aanbieden.”

In de baarmoeder ligt de verborgen kracht van jouw vrouw-zijn. Het is een oneindig reservoir van vrouwelijke wijsheid, liefde, universele levensenergie, sensuele en seksuele energie.

Helaas absorbeert de baarmoeder niet alleen levensenergie en liefde maar ook emoties. Alle emoties, dus ook negatieve emoties liggen in de baarmoeder opgeslagen. Vaak is dat trauma waar ons niet altijd bewust van zijn, het kan zelfs zo zijn dat we angst, pijn en verdriet van onze moeders en grootmoeders of zelfs verwondingen uit vorige levens met ons meedragen. Het is dan ook vaak de plek waar we ons zijn van gaan onttrekken en de connectie mee zijn verloren.

Tijdens deze Womb Healing gaan we bewust contact met de baarmoeder maken. Dat doe ik door je mee te nemen in een geleide visualisatie nadat we ceremoniële cacao hebben gedronken. De cacao zorgt voor een extra verbinding met onze hartenergie. Tijdens een zachte verbonden ademhaling maken we ook contact met het deel waar onbewust opgeslagen trauma ligt opgeslagen. Door dit te doorvoelen kun je achterlaten wat jou niet meer dient, zo ontdek je langzaam jouw eigen pure vrouwelijke kracht.

Waar kan een betere verbinding met je baarmoeder jou o.a. bij helpen?
– Het helen van bewuste en onbewuste trauma’s
– Het helen van herinneringen aan (zware) bevallingen, abortus, miskramen
– Diepere verbinding met jezelf
– Minder in je hoofd zitten
– Helen van jouw familielijn
– Het balanceren van jouw mannelijke en vrouwelijke energie
– Seksuele energie blokkade
– Beter je grenzen aangeven

Belangrijk om te vermelden is dat de Womb Healing ademsessie niet voor iedereen geschikt is. Omdat er (oude) processen aangeraakt kunnen worden, is het belangrijk van jezelf te weten of jij jezelf kunt ‘dragen’. We stappen uit de slachtofferrol en nemen bewust verantwoording voor alles wat zich aandient. Als jij je donkere kant durft aan te kijken en te doorvoelen voel je dan welkom om ook je vrouwelijke zachte kant te omarmen. Een vrouw die in haar ware kracht gaat staan, handelt vanuit haar hart en buikgebied, is een geschenk voor de wereld. Deze Womb Healing is niet alleen een heling voor jezelf, maar voor het hele vrouwelijke collectief.

De sessie is voor alle vrouwen, jong en oud, met of zonder baarmoeder, als je moeder bent of (nog) niet.

Womb Healing ademsessie met cacao

Investering: 140 euro

Duur: ongeveer 2,5 á 3 uur

Draag niet knellende kleding, eet ongeveer tot 2 uur voor de sessie niets, deze dag geen magnesium/5-HTP supplement innemen, nuttig geen alcohol de avond vóór de sessie en de dag zelf.

Voor meer informatie en contra-indicaties, zie de pagina Ademwerk.

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”