“Marosa is een plantmedicijn die wordt beschouwd als de Plant van de Liefde vanwege haar opmerkelijke vermogen om diepgaande genezing te bevorderen en zelfliefde te versterken”

Marosa komt uit het Amozonegebied. Sjamanen geloven dat Marosa diepgaande reizen in de psyche kan vergemakkelijken, waardoor er toegang tot de verborgen aspecten in jezelf kan worden verkregen. Op het gebied van genezing kunnen door Marosa emotionele en psychologische trauma’s aangeraakt worden waardoor vastgezette emoties kunnen worden losgelaten, dit heeft een synergie met de verbonden ademhaling waardoor Marosa de ademsessie kan verdiepen.

Marosa is de meesterplant van de Liefde en helpt de eigenliefde en zelfacceptatie te vergroten, het heeft een sterke vrouwelijke energie. Het heeft een zachte genezing en kan je helpen bij het

  • nemen van beslissingen uit zelfliefde
  • genezen van verdriet in je hart, het geeft troost
  • inzicht verkrijgen (niet altijd prettig…)
  • openen van je hart
  • helen van kindtrauma’s (t.a.v. misbruik, verlating en afwijzing)
  • verkrijgen van eigenwaarde en een positief zelfbeeld
  • volledig omarmen van jezelf in liefde

Als jij een subtiele verschuiving in je bewustzijn wilt ervaren zonder de intense effecten of psychedelische werking van een volledige trip van een plantmedicijn, voel je dan welkom voor een ademsessie waar we vooraf met een microdosering (tinctuur) starten. Daarna zakken we nog dieper in onszelf in middels een meditatie en volgt de verbonden adem waarbij de zachte energie van de Marosa je leidt op een transformerende reis van zelfontdekking, genezing en empowerment.

Note: Marosa heeft dus géén hallicugene werking.

Praktisch

Investering: 150 euro

Duur: ongeveer 2,5 á 3 uur

Draag comfortabele, niet knellende kleding. Eet het liefst 1,5 voor de ademsessie niets of licht. Er is geen speciaal dieet gewenst.

Informatie over de verbonden ademhaling en veelgestelde vragen, zoals contra-indicaties, lees onder Ademwerk

Je kunt ook kiezen voor de (duo) Ademsessie, met Cacao/Blauwe Lotus, de Womb Healing Ademsessie of de Innerlijk Kind Ademsessie.

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”