Een enorm bijzondere ervaring

8 februari 2024

Lieve Linda,

Wat een bijzondere ervaring, de womb healing. Ik had nog nooit een ademsessie gedaan dus had geen idee wat ik kon verwachten. Ik voelde mij warm ontvangen door jou in de mooie, veilige ruimte waar de sessie plaatsvindt. Mij overgeven aan het ademen of het voelen vind ik niet gemakkelijk, maar je praatte mij overal doorheen. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren, creëert veiligheid om te voelen en te zijn. Hierdoor is het mij, voor mijn gevoel, goed gelukt om echt te ademen en te doorvoelen, maar ook los te laten. Ik voel mij nu uren na de sessie nog enorm ontspannen, gedragen en ben heel benieuwd wat het mij verder nog zal brengen.

Nogmaals dank voor deze bijzondere ervaring. ❤️

Daphne

Waar westerse en alternatieve geneeskunde samenvloeien

28 november 2023

Gelijk bij het binnenlopen voelde ik een rust over mij heen komen. De professionele maar warme uitstraling van Linda en haar werkplek viel mij gelijk op. Na een rustige start en fijn gesprek om de intentie te vinden gingen we van start. Door de volledige sessie werd ik liefdevol begeleid, wat mij in staat stelde, in de eerste ontmoeting, er vol voor te gaan en los te kunnen laten. Niet alleen waren de fysieke effecten tijdens en na de sessie zeer merkbaar, ik merkte ook gelijk mentaal en emotioneel veel effect. Ik ga zeker terugkomen en ben dankbaar voor deze veilige plek voor ontwikkeling. Linda je bent een enorm lieve open vrouw die precies weet waar blokkades zitten om aan te werken 🤍✨

Julia

BRT Sessie

22 september 2023

Linda lief lief mens met het hart op de juiste plek.

Wat een mooie sessie heb ik mogen ervaren. Het ademen ging me goed af door jou begeleiding en Wow wat kwam er veel los. Mooi inzicht gekregen m.b.t mijn innerlijk kind. Dankjewel voor je professionaliteit en de veilige warme deken die je mij hebt gegeven. Tot snel weer ✨️

Bianca Peeters

Dankbaar

31 augustus 2023

Gisteren, bij Linda geweest voor de eerste keer. Wat een ongelofelijke mooie en helende ervaring. Bij binnenkomst gelijk een gevoel van thuiskomen zowel bij Linda als in de ruimte waar ik binnen kwam. Dankbaar dit met Linda te mogen hebben ervaren wat een liedevolle vrouw en helende reis 🙏 Dankjewel lieve Linda.

Nancy

Nancy van Bemmel

Mooie, bijzondere ervaring

22 mei 2023

Had geen idee wat mij te wachten stond, ging er helemaal open in.

Maar wat een bijzondere, mooie ervaring.

Hier was ik al jaren naar op zoek. Voel me zoveel rustiger…

Linda is een lief mens, die weet waar ze mee bezig is.

Ik boek zeker nog één of twee sessies. Mijn lijf zegt dit nodig te hebben.

Wat een cadeautje voor mezelf!

Sandra

Een mooie reis

27 maart 2023

Ik voelde direct een rustgevende omgeving en vertrouwd bij Linda. Volgens mij een goede klik. Ondanks dat ik bekend ben met de ademhaling, maar even mijn focus kwijt was. Kon ze met handige tips, mij toch weer gefocust te krijgen. Wat heel treffend was de waaier, wat heel confronterend was.

Na 1 x is er al meer rust gekomen.

Ina

Een intense helende ervaring

9 januari 2023

Dank je wel lieve Linda, voor deze helende reis onder jouw professionele begeleiding 🙏 Een intense ervaring. Ik voelde mijn lichaam bruisen. Er werden oude pijnen aangeraakt en weer losgelaten. 3 kwartier intens ademhalen om los te laten wat losgelaten mag worden. Ons lichaam onthoudt alles qua ervaringen. Op bepaalde plaatsen voelde ik tijdens de ademsessie verkrampingen. Het geeft me zoveel inzicht over wat zich heeft vastgezet in mijn lijf en waar dat mee te maken heeft. Ik kom graag vaker bij jou ademen!

Ilse

Hoop en kracht

5 januari 2023

Ik heb een sessie lichaamswerk gedaan. Life chancing. Ik luister nu meer naar me lichaam en pas de handelingen toe die me geleerd zijn. Ik zat in een neerwaarts spiraal en nu heb ik weer hoop.

Synthia

Een warm bad

5 januari 2023

Ik ben een zeer groot fan van Linda en van dat wat zij doet. Ze begeleid je op zo’n mooie, warme manier in de reis die je bij haar maakt. Welke reis dat ook mag zijn. Ik voelde me veilig, geborgen, zonder enige vorm van schaamte. Ik vertrouwde blind op haar zodat ik me kon focussen op mijn reis. Al een paar geweest en ik zal zeker nog vaker gaan. Ik ben erg dankbaar dat ik linda heb mogen ontmoeten en dat ik haar nu ken🙏🏻❤️

Inge

Helende reis

5 januari 2023

💜 Ademen bij Linda is een helende reis voor jezelf. In een veilige en relaxte setting krijg je alle ruimte om te mogen zijn.

💜 Op een liefdevolle, oprechte en pure manier ondersteunt Linda jou in dit proces. Dat doet ze fantastisch!

💜 Een ademsessie is een kado voor jezelf! Geen één ademsessie is hetzelfde. Het is echt een aanrader voor iedereen.

💜 Ik stel jou graag deze vraag: “Hoe is het met jouw ademhaling?” Het is zo belangrijk dat we op dit thema meer bewustwording mogen krijgen. Alles valt en staat met onze ademhaling.

💜 Mocht je een ademsessie overwegen dan zou ik zeker contact zoeken met deze geweldige vakvrouw

San

Warm en veilig.

19 december 2022

Linda ontving mij op een prachtige locatie, in een stijlvolle, warm ingerichte ruimte.

Vanaf het begin was Linda, geïnteresseerd, empatisch, spontaan, hartelijk. Alle ingrediënten om je veilig en vertrouwd te voelen.

Na een introductie en interview, aan de slag gegaan, met mijn wensen.

De sessie was fantastisch, verhelderend, heelend en zeer doeltreffend ook, boven verwachting.

Linda dank je voor mijn reis, en je goede begeleiding.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Rik

Magisch....

6 november 2022

Ademen bij Linda… Linda is niet alleen een op en top vakvrouw; zij is boven alles een bijzonder mens. Liefdevol, geduldig, zorgzaam, bekwaam, professioneel.

Ademen bij Linda… Begeleiding op elke stap, volop ruimte voor eigen inbreng, constant in verbinding blijvend met de cliënt. En ‘cliënt’ is in deze warme setting geen passend woord. Het is een verbinding van mens tot mens.

En niet enkel vanuit een ethische en morele verplichting, maar vanuit een oprechte menselijke betrokkenheid en benadering. Linda is ECHT, ZUIVER en PUUR.

Ademen bij Linda….is thuiskomen… Vooral bij jezelf…

Ademen bij Linda…. Doen… Doen!… DOEN!!

Mario

Mooi mens x

28 augustus 2022

Een bijzondere ervaring.

Linda heeft me heel fijn begeleid bij de ademsessies.

Ze bekijkt per keer wat passend is. Praat en helpt je er goed doorheen en de muziek sluit daar ook zo goed bij aan.

Intens, bij mij komen de emoties echt los maar daarna is er weer ruimte.

Ik ben ook bewuster bezig met mijn ademhaling.

Een heel lief en mooi mens.

Gun jezelf dit ook eens.

Sylvia

Verlichting

19 augustus 2021

Toen Linda en ik elkaar voor het eerst zagen wisten we nog niet wat dat zou betekenen. Linda is voor mij een inspiratie bron met veel kennis over het ademen. Ga nu voor de derde keer naar Linda toe en heb er heel veel baat bij.

Er komt veel emotie en spanning los, maar tegelijkertijd ook veel verlichting en opluchting als de sessie is afgelopen. Een ver’adem’ing is het voor jezelf.

Gun jezelf dit cadeau. Het is het meer dan waard.

😍🙏🏻♥️

Ingrid Boeree

Super

18 augustus 2021

Ik heb nu 4 sessies gedaan en alle 4 anders ervaren ! Het heeft mij een vrij, ruimtelijk gevoel gegeven in mijn lijf en hoofd.

Linda begeleid je super fijn door de sessie heen en ook erna ! Feedback is ook fijn !

Linda ik kom gauw weer een sessie doen 😘

Misschien een tip voor mensen met contactlenzen deze uit te doen, althans dat is mijn ervaring, ik draag harde lenzen.

Yvonne

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”