“Samen ademen heeft de kracht om transformerend te werken voor je relatie”

Deze ademsessie voor Couples is voor jullie als je een diepere verbinding met elkaar zoekt, als je (nog meer) verlangt naar mooie intimiteit, als je je partner beter wilt begrijpen en de diepe liefde voor elkaar wilt (terug) vinden.

Door samen te ademen, zullen jullie je beide in staat stellen om je te open te stellen, te ontspannen en veilig te voelen bij elkaar.

Vaak is er bij één of bij beide partners door gebeurtenissen in het leven onderdrukte gevoelens, trauma en/of een opeenhoping van stress wat zich in het lichaam heeft opgeslagen. In een relatie kan dit leiden tot miscommunicatie, vaak omdat je in oude delen wordt geraakt (triggers). Jullie werken onbewust als een spiegel voor elkaar en is daar niet altijd bewustzijn op wat leidt tot onbegrip.

Samen ademen brengt je dichter bij elkaar. Door het proces van het verbonden ademen waarin je emoties kunt aanraken die zelfs voor jouw zelf verborgen liggen, kan je je dieper openstellen voor elkaar. Het gevoel van kwetsbaarheid kan helpen om je te verbinden op een diep niveau.

Deze sessie kan leiden tot het loslaten van onopgeloste emotionele ervaringen, herinneringen en uitdagingen in de relatie, omdat je toegang krijgt tot het onderbewustzijn. Door dit samen te ervaren kan een gevoel van vreugde en emotionele verbinding gevoeld worden. Door het begrip voor elkaar kan een betere communicatie ontstaan, omdat je elkaar nu wel op hetzelfde niveau ontmoet in plaats van in een oud (kinds)deel.

HOE ZIET DE SESSIE ERUIT?

Ik stuur jullie een bevestiging met een vragenlijst, welke jullie (optioneel) mogen beantwoorden. Door deze lijst kan ik voelen waar jullie vandaan komen, welke patronen er zijn ontstaan en welke energie jullie heeft samengebracht. Soms kan er door bewustzijn op bepaalde stukken in je leven al duidelijkheid komen.

Tijdens de sessie is er ruimte voor jullie verhaal. We nemen de vragenlijst door en bespreken jullie intentie, wat heeft jullie samen bij mij gebracht?

Dan laat ik jullie voorzichtig samen ademen, op het ritme van jullie lichaam. Dit is een krachtige manier om als geliefden direct intimiteit te voelen, het werkt op ons parasympatisch zenuwstelsel waardoor jullie beiden kunnen ontspannen en een opener gevoel naar elkaar zullen ervaren.

Hierna gaan we een verdiepende meditatie in gevolgd door de verbonden ademsessie.

Na het ademen vindt een stukje integratie plaats. Je ligt dan heerlijk ontspannen te luisteren naar muziek. Alle sensaties verdwijnen langzaam en je zakt in een diepe verbinding met jezelf.

WAT KAN DE SESSIE VOOR JULLIE BETEKENEN?

  • Verhoogd emotioneel bewustzijn
  • Loslaten van (onbewust) opgeslagen emoties/trauma’s
  • Acceptatie en een gevoel van dankbaarheid naar elkaar toe
  • Begrip voor waar jullie ‘vandaan’ komen (triggers)
  • Toegang tot elkaars behoeften
  • Vertrouwen en openheid vergroten
  • Meer intimiteit en diepere liefde voor elkaar

Praktisch

Investering: 240 euro

Duur: ongeveer 2,5 á 3 uur

Draag comfortabele, niet knellende kleding. Eet het liefst 1 uur voor de ademsessie niets of licht.

Note: De sessie kan worden uitgebreid met de mooie en zachte hartopener Cacao/Blauwe Lotus of met een microdosering van de meesterplant van de Liefde, de Marosa. Deze wens kunnen jullie van tevoren aangeven, hier zit wel een extra investering aan.

Lees onder Ademwerk infomatie over de verbonden ademhaling, de veelgestelde vragen en contra-indicaties.

Je kunt ook kiezen voor Duo Verbonden Ademsessies met Cacao/Blauwe Lotus, de Womb Healing Ademsessie of de Innerlijk Kind Ademsessie.

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”