Ik krijg vaak de vraag hoeveel ademsessies er nodig zijn. Dit verschilt echt per persoon.
Gemiddeld zijn er wel 3 sessies nodig om echt te kunnen ervaren wat ademwerk voor je kan betekenen. Een 1e sessie ben je vaak bezig met de techniek van de verbonden adem, zit het hoofd er (soms) nog tussen en zijn de sensaties die je in je lichaam kunt voelen vaak een nieuwe ervaring.
Je zult merken hoe vaker je een sessie doet, jouw lichaam al ‘weet’ naar welke vastgezette gebieden het toe wil bewegen. Je gaat voelen dat onder de sensaties energie kan liggen die getransformeerd wilt worden. Je gaat je steeds veiliger met je adem voelen.
Als je echt je adempatroon wilt doorbreken, dan is er vaak vanaf ongeveer 6 ademcoach sessies een natuurlijke verandering in het adempatroon zichtbaar. Zeker als je ook thuis aan de slag gaan met de ademtechnieken. Hoe meer je lichaam zich ontspant om de adem de ruimte te geven, hoe natuurlijker een goede ademhaling voor je zal zijn.
~Linda🌸