Tijdens een ademsessie of lichaamsgerichte therapie, ben ik vooral bezig om voor jou een veilige bedding te zijn, ik houd volledig de ruimte voor jou. Hierbij vertrouw ik op mijn eigen gevoel en intuïtie.
Ik ben super dankbaar dat ik met jou een stukje mee op reis mag waarin ik jou je eigen groeiruimte gun. Zonder een oordeel, zonder jou te willen fixen en zonder de uitkomst proberen te beïnvloeden. In de hoop dat jij je veilig genoeg voelt om wat er zich aandient te doorvoelen, wetende dat alles wat er in het moment is, precies de bedoeling is.
Weet dat ik jou zie als volledig, als heel. Ik vertrouw op de kracht van de adem en de wijsheid van joúw lichaam, wat niets is vergeten.
Ik houd mijn hart voor jou open, bied mijn onvoorwaardelijke steun zodat jij in alle vertrouwen en veiligheid de diepte in jezelf mag onderzoeken.
Als jij mij het vertrouwen wilt geven, dan ga ik ook met jou mee een stukje op reis.
Voel je welkom.
Liefs,

~Linda🌸