Iedereen die wel eens een verbonden ademsessie heeft ervaren, weet dat dit verre van zweverig is. Het is echt een lichaamsgericht proces waarbij je lichaam uiteindelijk voor je gaat ‘spreken’ in de vorm van sensaties en vaak ook vastgezette emoties en inzichten die omhoog willen komen.
Het is mooi om met een intentie de sessie in te gaan, het kan de sessie zeker verdiepen.
Aan de andere kant laat de adem zich niet sturen. Als je alle verwachtingen loslaat en de focus geheel naar het ademen verlegt, dan zal je merken dat je lichaam als vanzelf het ademritme gaat overnemen.
En weet dat niets hoeft te lukken, je hoeft niets te bereiken, je hoeft nergens heen. Je hoeft alleen maar te ademen. Alleen dat gevoel al, alleen maar te hoeven zijn in dit moment, zonder druk in de flow mee van de adem, geeft al rust.
In deze volledige overgave kan jouw lichaam door de adem ruimte gaan maken en ervaren wat er ervaren wil worden in dit moment, vertrouwend op de wijsheid van jouw lichaam.
❤