De cacao die ik voor mijn ademessies bereid is de Alta Verapaz, 100% cacao uit Guatemala. Deze cacao wordt met de hand geselecteerd en op traditionele wijze bereid met kennis die al generaties lang door de Maya’s wordt doorgegeven.
Voordat we de sessie ingaan maken we contact met het plantmedicijn en drinken we het met de intentie die jij voor deze sessie hebt voorgenomen.
Omdat de pure cacao echt een hartopener “het medicijn van je hart” is, nodigt het je uit om met je intentie contact te maken in de kern van je hart. Je Zelfliefde wordt aangesproken en je bewustwording wordt vergroot.
De cacao is rijk aan anti-oxidanten die de bloedvaten openen, zo wordt tijdens het ademen de zuurstof gemakkelijker door het lichaam verspreid. De mineralen helpen de spieren te ontspannen en geeft een gevoel van liefde en dankbaarheid. Ademen met cacao verdiept het effect van de verbonden ademhaling en tegelijkertijd helpt de adem het effect van de cacao te vergroten.
Ik bereid de cacao met Blauwe Lotus thee of tinctuur, wat je helpt met de reis naar het onderbewustzijn. De blauwe lotus heeft tevens een kalmerend effect, het helpt je met ontspanning en staat voor spirituele groei.
De combinatie van deze prachtige plantmedicijnen brengt je terug naar de staat van voelen en observeren, waar in combinatie met de adem emoties los kunnen komen en verzacht kunnen worden zodat je levensenergie weer kan stromen.
Je kunt bij mij kiezen voor een 1-op-1 of duo:
– Verbonden ademsessie met cacao
– Womb Healing ademsessie met cacao
– Innerlijk Kind ademsessie met cacao
Voel je welkom🤎