Als ik voor mezelf mag spreken was 2023 een jaar vol beweging, een groei waarbij diepe processen voorbijkwamen, intense vermoeidheid zich afwisselde voor pieken van flow en energie.

Soms verwarrend hoe de duisternis in mij zich zichtbaar wilde maken, maar het voelde altijd voor mijn hoogste goed. Hoe mag ik de buitenwereld in bewegen, hoe kan en mag ik het licht in mij zelf laten zien?

 Ik heb bewust gekozen voor bijna 2 weken kerstvakantie, om zo echt even de tijd te nemen om stil te staan. Om 2023 af te ronden, de balans op te maken en me in zachtheid en rust voor te bereiden op het nieuwe jaar. De focus op mijzelf, mijn lichaam, mijn adem, mijn flow die dit jaar zo voelbaar was.

Voor jou hoop ik dat je helder hebt hoe het afgelopen jaar voor jou is verlopen, wat heb jij mogen aanraken en wat is de les hieruit? Kan jij je behoefte al voelen waar je naar toe wilt?

 Mocht ik jou al hebben ont-moet of als onze zielen elkaar in dit nieuwe jaar gaan ont-moeten, ik hoop dat je het nieuwe jaar (weer) wat dieper in jezelf de reis naar binnen mag maken. 

 De richting die ik opga heeft zich in lijnen al in 2023 neergezet, meer hierover in deze Nieuwsbrief.

Liefs, Linda

~

 Naast de vertrouwde sessies Verbonden Ademhaling, de Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®), de combinatiesessie TRB®/BRTT® en de Slaap van de Yogi, is de Verbonden Ademsessie nu ook met ceremoniële cacao en/of Blauwe Lotus uit te breiden. Er kan tevens met een thema de sessie worden ingegaan om zo de sessie te verdiepen.

 Verbonden Ademsessie met Ceremoniële Cacao en/of Blauwe Lotus

Het plantmedicijn Cacao is een echte hartopener. De pure cacao is rijk aan antioxidanten die de bloedvaten openen, zo wordt tijdens het ademen de zuurstof gemakkelijker door het lichaam verspreidt. De mineralen helpen de spieren te ontspannen en geeft een gevoel van liefde en dankbaarheid. Ademen met cacao verdiept het effect van de verbonden ademhaling en tegelijkertijd helpt de adem het effect van de cacao te vergroten.

Je kunt ook kiezen voor de heilige Blauwe Lotus (nymphaea caurelea). Blauwe Lotus is een waterlelie en heeft een religieus belang in o.a. de Egyptische cultuur en werd traditioneel gebruikt vanwege de milde, kalmerende en euforische eigenschappen. Het staat tevens voor spirituele groei. Tijdens de sessie helpt het om een verhoogde staat van zijn te bereiken, meer open te staan voor inzichten en een diepere verbinding met jeZelf te voelen.

Een combinatie van deze plantmedicijnen brengt je terug naar de staat van ontspanning, voelen en observeren, waar in combinatie met de adem emoties los kunnen komen en verzacht kunnen worden zodat je levensenergie weer kan stromen. De dosering heeft geen hallucinogene werking.

Womb Healing Verbonden Ademsessie

In de baarmoeder ligt de kracht van het vrouwelijk bewustzijn. Tijdens deze sessie drinken we cacao en maken we bewust verbinding met het gebied waar je levensenergie huist, maar ook waar je emoties liggen opgeslagen. Door ruimte te geven aan onderdrukte emoties en verbinding te maken met je baarmoedergebied, herstelt jouw natuurlijke balans zodat je gevoel van zelfvertrouwen weer kan gaan stromen en je meer in contact komt met je (onderbuik) gevoel en je vrouw-kracht.

Innerlijk Kind TRB®️ Ademsessie

Soms heb je al een heel innerlijk proces doorlopen en weet je dat je overtuigingen en patronen hebt ontwikkeld die je nog steeds bij je draagt. Je leeft vanuit je hoofd en het ‘voelen’ lijkt afgevlakt. Tijdens deze sessie starten we met het drinken van de cacao, dan gaan we een visualisatie in waarmee we contact gaan maken met het deel in jou wat nog onbewust aanwezig is. De ademsessie gaan we in met Trauma Release Breathwork (TRB®️), dit is een combinatie van een serie krachtige vormen van ademwerk waarmee we het lijf inzakken en opgeslagen trauma kunnen loslaten.

​**COMING** Verbonden ademsessie met microdosering

In het nieuwe jaar zal ik ademsessies met een microdosering gaan aanbieden. De microdosering die we vooraf de ademsessie gebruiken heeft géén psychedelische werking. Het stelt je echter wel in staat om de ademsessie te verdiepen en een subtiele verschuiving in het bewustzijn te ervaren zonder de intense fysieke en psychologische effecten van een volledige ’trip’. Meer hierover in de volgende Nieuwsbrief en mijn socials.

De sessies zijn 1-op-1 of je kunt ervoor kiezen de ervaring met een vriend(in) te delen in mijn praktijk aan huis in Beverwijk.

 Mocht jij de voorkeur hebben voor ademsessies in een intieme groep omdat je de energie van samen fijn vindt, dat kan! De evenementen bied ik samen met Rose Bloom aan in Heemskerk, bij het prachtige plekje van JaaaYoga. De data voor 2024 staan inmiddels op de website onder Events.

Rite of the Womb vrouwencirkel

Tijdens dit ritueel werken we met de energie van de baarmoeder, met bloemblaadjes, intentie, water, de zachte hartopener cacao en onze adem. In de cirkel maken wij contact met de pijn en ongemakken van onszelf of vanuit de vrouwenlijn die we met ons meedragen, om deze in liefde voor onszelf los te mogen laten. Na het loslaten ontstaat er ruimte met dat wat jij wilt gaan manifesteren. De Rite of the Womb is voor alle vrouwen, jong en oud met én zonder baarmoeder, als je moeder bent of (nog) niet.

Stress Release & Ademwerk Workshop

Tijdens deze krachtige workshop combineren we de kracht van de verbonden ademhaling met een kennismaking met de Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®️) een methode om spanning uit het lichaam te ontladen. De workshop is voor iedereen die vastgezette spanning en emoties wil (leren) releasen.

Inmiddels heb ik een training Kundalini Breathwork facilitator gevolgd en ben ik bezig dit in mijn ademsessies te integreren, houd mijn website of mijn socials in de gaten!

 Na het afronden van mijn BMind Ademopleiding Yellow Belt halverwege dit jaar, kun je ook bij mij terecht voor een Adem coaching consult. In dit consult gaan we dieper in op de fysiologische werking van de ademhaling. Hoe adem jij? Er zijn aandoeningen, denk aan astma, long covid, fibromyalgie, angsten, spanning en onrust, spijsverteringsproblemen etc. waar goed ademen direct een positieve invloed op heeft. Info volgt.

 Op de pagina Blog vind je al mijn geschreven posts over adem- of lichaamswerk. Heb je vragen? Stel ze gerust, ik zal er dan een blog over wijden.

 Voel je een Ja bij (één van) de evenementen, of zou je graag (samen) een sessie bij mijn praktijk aan huis willen ervaren, voel je dan (weer) meer dan welkom!

 Ik wens voor jou voor het Nieuwe Jaar in ieder geval heel veel lichte, diepe en bewuste ademhalingen. In vertrouwen dat alles zich mag ontvouwen, precies zoals het voor jou bedoeld is. En weet,

 ‘Elke ademhaling is een kans op een nieuw begin’

~

 N.b. Als kleine ondernemer heb ook ik mijn prijzen iets moeten verhogen in het nieuwe jaar. De stijgende kosten maar ook de opleidingskosten die ik maak zodat ik jou zo goed mogelijk kan ondersteunen.

 

P.s. Via het contactformulier kun je je voor deze Nieuwsbrief inschrijven