Stress Release & Ademwerk Workshop

Laden Evenementen

Wil jij ook innerlijke rust ervaren? En leren hoe je dit zelf thuis kunt gaan doen? In een veilige omgeving stress ontladen wat (onbewust) in je lichaam ligt opgeslagen? Wil je ervaren hoe ademwerk je naar een diepere staat van Zijn kunt brengen? Verbonden zijn met je lichaam en vanuit deze plek alle onderdrukte emoties te omarmen en los te laten? Dan voel je wellicht een Ja bij deze fijne workshop.

Hoe is de workshop opgebouwd?
Wij starten met een kennismaking met de Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®️).
BRTT is een zelfhulpmethode om op een veilige manier vastgezette spanning uit het lichaam te ontladen door de spieren te laten trillen. Dit is een volledig natuurlijke ontlading, maar we zijn het als mens verleerd of we onderdrukken het (kijk maar eens in de dierenwereld, na schrik hebben zij een natuurlijk ontladingsmechanisme door hevig te gaan trillen). Deze veilige methode kan gebruikt worden als gezonde zelfregulatie om zo het lichaam sterk en veerkrachtig te houden.
Van hieruit gaan we door met onze reis naar binnen. We gaan langdurig verbonden ademen i.c.m. mooie muziek. De de continue ademhaling (we ademen in en uit door de mond en we laten de pauze achterwege) openen we als het ware jouw ademhalingssysteem. Hierdoor wordt het lichaam volgepompt met zuurstof, hetgeen zal gaan zorgen voor fysieke sensaties (tintelingen maar ook verkrampingen kunnen voorkomen). Door deze manier van ademen komt ons lichaam in een diepe staat van Zijn. Onderdrukte emoties en gevoelens kunnen naar de oppervlakte komen waardoor er ruimte komt om ze te doorvoelen en los te laten. Dit keer zetten we ze niet vast met onze ademhaling, maar we ademen er doorheen, zodat de levensenergie weer kan gaan stromen.
Na de workshop voelt men zich vaak lichter en wordt er meer ruimte en helderheid ervaren, tegelijkertijd is er een diepe innerlijke rust.
Investering: 77 euro, incl. thee & lekkers
Locatie: JaaaYoga, Anthonie Verherentstraat 1, 1e verdieping, Heemskerk
Aantal: max. 9 personen
I.s.m.: Rose de Jonk (Rose Bloom)
Aanmelden: via de contactpagina
N.b. Lees goed de contra-indicaties door op de pagina Ademwerk (Informatie)

Aankomende Stress Release & Ademwerk Workshop:

Er is een Zomerstop; data na de zomer volgen

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Ga naar de bovenkant