Stress Release & Ademwerk workshop

Laden Evenementen
De kracht van de verbonden ademhaling wordt in deze fijne workshop gecombineerd met een kennismaking met de Body Remembers Trauma Therapie (BRTT®️) een veilige methode om spanning uit het lichaam te ontladen.
Hoe is de workshop opgebouwd?
Wij starten met een kennismaking met de Body Remembers Trauma Therapie® (BRTT®️).
BRTT is een zelfhulpmethode om op een veilige manier vastgezette spanning uit het lichaam te ontladen door de spieren te laten trillen. Dit is een volledig natuurlijke ontlading, maar we zijn het als mens verleerd of we onderdrukken het (kijk maar eens in de dierenwereld, na schrik hebben zij een natuurlijk ontladingsmechanisme door hevig te gaan trillen). Deze veilige methode kan gebruikt worden als gezonde zelfregulatie om zo het lichaam sterk en veerkrachtig te houden.
Van hieruit gaan we door met onze reis naar binnen. We gaan langdurig verbonden ademen i.c.m. mooie ondersteunende muziek. Door de continue ademhaling (we ademen in en uit door de mond en laten de pauze achterwege) openen we als het ware je ademhalingssysteem. Hierdoor wordt het lichaam volgepompt met zuurstof, hetgeen zal gaan zorgen voor fysieke sensaties (tintelingen maar ook verkrampingen kunnen voorkomen). Door deze manier van ademen komt ons lichaam in een diepe staat van Zijn. Onderdrukte emoties en gevoelens kunnen naar de oppervlakte komen waardoor er ruimte komt om ze te doorvoelen en los te laten. Dit keer zetten we ze niet vast met onze ademhaling, maar we ademen erdoorheen, zodat de levensenergie weer kan gaan stromen.
Kosten: 75 euro, incl. thee & lekkers
Locatie: JaaaYoga, Anthonie Verherentstraat 1, 1e verdieping, Heemskerk
Aantal: Maximaal 8 personen
I.s.m.: Rose de Jonk (Rose Bloom)
Aankomende data op zondag:
– 28 januari 2024 (11.00 – 14.00 uur)
– 3 maart 2024 (10.30 – 13.30 uur)
– 14 april 2024 (10.30 – 13.30 uur)
– 26 mei 2024 (10.30 – 13.30 uur)
– 7 juni 2024 (10.30 – 13.30 uur)

Meld je aan via de contactpagina!

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Ga naar de bovenkant