“Change Your Water…..

Change Your Life”

Bergwater drinken uit een machine aangesloten op jouw eigen kraan, gefilterd, gerevitaliseerd en alkalisch?


Kangen betekent “terugkeer naar de oorsprong” in het Japans.

Kangen Water® is ERW water (elektrolyse reduced water) met de mogelijkheid om een hoge alkalische waarde te tappen uit de machine. Dit wordt geproduceerd door Enagic’s ionisatorplaten in de machine.

Tevens wordt het water gefilterd van belastende stoffen, maar dus ook gerevitaliseerd zoals dat in beekjes in de hoge bergen ook met het water gebeurt door de 7 of 8 ionisatieplaten, die deze machine bevat.

Dat maakt het meer dan alleen een waterfilter zoals er zo velen van op de markt zijn en is deze machine ook medisch gecertificeerd.

Absolute marktleider en de enige met een medisch certificaat.

Al meer dan 47 jaar wordt Kangen Water® gebruikt in Japan om het lichaam te helpen herstellen in zijn oorspronkelijke staat. Deze machines kunnen uw gewone kraanwater omzetten in gezond, gerevitaliseerd drinkwater zoals we die ook in de natuur terugvinden en wat 1 van de belangrijke componenten is dat mensen een hoge leeftijd behalen en gezond blijven.

Kangen Water® is ERW water wat tevens gezuiverd is en de mogelijkheid biedt om een hoge alkaliteit te tappen uit de machine wanneer we last hebben van een verzuurd lichaam.

Dr. Hiromi Shinya, voor zijn pensioen verbonden aan het Albert Einstein College of Medicine en hoofd van de afdeling Endoscopie van het Beth Israel Medical Center in New York, heeft na zijn vele onderzoeken aangegeven dat een persoon met een slechte darmwerking en vervuilde darmen nooit gezond is en dat dit aan de basisch ligt van vele ziekten. Hij schrijft zijn cliënten een dieet voor in combinatie met Kangen Water omdat dit wordt beschouwd als het beste geïoniseerde drinkwater, doordat Kangen Water een onvergelijkbare kracht heeft om te hydrateren, te ontgiften en door het hoge antioxidanten gehalte.

Duurzame gezondheid, betekent het vermijden van ziekten, preventief bezig zijn met uw gezondheid. Uw lichaam in een optimale conditie houden door het drinken van voldoende gezond alkalisch water en voeding. Daarbij, tegelijkertijd, zoveel mogelijk opletten dat verzurend voedsel en andere toxische stoffen vermeden worden.

Over de Kangen machine:

De Enagic Leveluk K8 (Kangen 8) is Enagic’s meest krachtige antioxidant machine – met 8 platina gedompelde titanium platen voor verbeterde water ionisatie en verhoogde antioxidant productie.

U kunt in elk land genieten van deze Kangen Water® machine, dankzij de wereldwijde multi-voltage voeding en verwisselbare stekker (apart verkrijgbaar).

Als u op zoek bent naar een krachtige en veelzijdige machine met veel gebruiksvriendelijke en energiebesparende automatische functies, dan is de K8 iets voor u.

Onderstaand de extra voordelen van de K8

Elektrodeplaten: 8

Plaatgrootte: (mm) 135 x 75

Negatieve ORP: (mV) -722

pH-bereik: 2,5 – 11,5

Genereert: 5 soorten water

Wattage: (W) 230

Totaal gewicht: (kg) 5

Afmetingen WHD: (mm) 279 x 345 x 147

Productiesnelheid: (l/min) Kangen

Water®: 4.5 – 7.6

Zuur water: 1.5 – 2.6

Sterk Zuur Water: 0.6 – 1.1

Gebruiksgemak: Volledig automatisch, zeer eenvoudig te bedienen

Talen: 8

Garantie: (jaren) 5

De Leveluk K8 heeft een éénmalig aankoop investering in uw gezondheid van 5082,- euro incl. btw en gratis verzending.

Maar kan ook gekocht worden met een éenmalig aankoop aanbetaling en een afbetaling in termijnen.

Het is een investering, maar zet dit wel af tegen schoonmaakmiddelen, die je niet meer hoeft te kopen. Geen flessen water meer uit de supermarkt mee hoeven slepen en een bijdrage aan het milieu leveren door minder plastic flessen te verbruiken. De juiste ph waarde tot je nemen ipv het vaak verzurende water wat in de flessen water in de supermarkt verkrijgbaar is. Een hele grote bijdrage aan het gezond houden van je lichaam, dus uiteindelijk minder zorgkosten..

De enige manier is om het zelf te ervaren! Voor meer informatie, neem contact op via de contact pagina.

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”

“There’s no single more powerful or simpler daily practice to further your health and well being than breathwork.”